Recensioner

9,5
Recensionsbetyg

Betygsfördelning

Städning
9,7
Bekvämlighet
9,7
Boendets läge
9,8
Faciliteter
9,3
Personal
9,3
Prisvärt
9,0

Recensioner

    Joakim
    se

    Recensionsbetyg

    7,9
    1 april 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Gösta
    se

    Recensionsbetyg

    8,8
    12 februari 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    se

    Recensionsbetyg

    10
    5 januari 2018

    Superterass

    dålig ac för varmt
    Catrin
    se

    Recensionsbetyg

    8,5
    5 december 2017

    Toppenhelg

    Stilfull lägenhet med extremt bra läge mitt i centrum. Lugnt och tyst med stängda fönster trots att det var livligt på gatan. Spektakulärt vacker byggnad och nyöppnad trendig restaurang vägg i vägg.
    se

    Recensionsbetyg

    8,3
    18 oktober 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Christel
    se

    Recensionsbetyg

    8,3
    30 september 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    se

    Recensionsbetyg

    10
    24 september 2017

    Magisk!

    Mycket trevliga och rymliga rum.
    Robert
    se

    Recensionsbetyg

    9,2
    21 augusti 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Anette
    se

    Recensionsbetyg

    7,9
    29 maj 2017
    Köksredskap. Dåliga kastruller o stekpannor.
    Bra sängar, fräscht.
    Helene
    se

    Recensionsbetyg

    9,2
    6 januari 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Karin Elisabet Maria
    se

    Recensionsbetyg

    9,6
    5 december 2016

    Rekommenderar hotellelt och Cádiz

    Vänligt mottagande och personlig hjälp med middagsbokning båda kvällarna. Kände oss omhändertagna på ett trevligt sätt.
    Stefan
    se

    Recensionsbetyg

    10
    14 november 2016

    Bra boende i Cadiz

    Det porlande vattenljudet från vattenbrunnen i entren som hördes upp i rummet på första våningen och kanske högre upp.
    Mycket bra komfort och boende där man designat och tänkt på gästen.
    Hans
    se

    Recensionsbetyg

    7,1
    13 november 2016

    Mitt i gamla stadens spännande myller

    Tillgång till reception/personal. Ingen service utöver mottagandet/incheckning.mitt
    Utmärkt läge om man vill vara i gamla staden, mindre bra om man vill leva strandliv. Svårt TT hitta. Fint och rymligt rum med utmärkta sängar.
    Maria
    se

    Recensionsbetyg

    9,6
    16 oktober 2016
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    mats
    se

    Recensionsbetyg

    10
    4 oktober 2016

    Bästa läge med mycket bra kvalitet på allt

    niklas
    se

    Recensionsbetyg

    9,6
    3 augusti 2016

    Toppenställe

    Allt var tiptop och fräscht
    Moa
    se

    Recensionsbetyg

    9,2
    14 juli 2016

    mycket bra lägenhet för familj!

    att man inte kunde betala med american express.
    väldigt fräsch och rymlig lägenhet! Centalt läge i gamla stan. Bra wifi:) och mycket bra aircondition.
    Joanna
    se

    Recensionsbetyg

    10
    7 juli 2016
    Så vackert. Superbra läge.